Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Optoch Kommitee Zitterd | 18 oktober, 2017

Scroll to top

Top

Filmavond & Nakaart avond in de Optochthal

Filmavond & Nakaart avond in de Optochthal

 

De dolle dagen liggen nog maar net achter ons en toch organiseert het Sittardse Optoch Kommitee op zaterdag 18 maart a.s. vanaf 19.33 uur in de optochthal aan het Fischerpad de Film- en Nakaartavond. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Het is gebleken dat deze avond, zo kort na Carnaval, zich uitstekend leent om nog eens lekker “na te kaarten” over het afgelopen ‘Vastelaoves’-seizoen. Daarnaast worden de films van de Kinderoptocht, de Grote Optocht en historisch Optocht-materiaal doorlopend vertoond. Als klap op de vuurpijl zullen de mooiste foto’s van dit seizoen op diverse Lcd-schermen te zien zijn.

Sfeervolle Optochthal
Dit zal gebeuren in de Optochthal, midden tussen de praalwagens die zelf onderdeel zullen uitmaken van de film. De Optochthal zal feeëriek worden aangelicht en er zal “een gezellig pleintje” worden gecreëerd waar voldoende ruimte is voor een gezellig gesprek, zittend aan ronde tafels of aan statafels. Ook de vorig jaar geïntroduceerde cocktailbar zal op veler verzoek opnieuw zijn opwachting te maken.

 

Next Story

This is the most recent story.