Inschrijving verplicht

De carnavalisten, die willen deelnemen aan de Sittardse Grote Optocht op carnavalszondag moeten zich digitaal aanmelden. Dit kan door op onderstaande tekst te klikken.

Heeft u vragen kunt u per mail contact opnemen met Jean Wijnands via: aanmelden@optoch.nl
Aanmelden kan t/m woensdag vóór carnaval (tot 17.11 u).

Korte Uitleg:

Het  digitale inschrijven is heel eenvoudig en omvat slechts 3 stappen:

  • Stap 1: Hier uw contact gegevens en informatie over categorie groep/wagen opgeven.
  • Stap 2: Hier komt uw idee voor de optocht, hoe het wordt uitgebeeld en een tekst voor het programmaboekje.
  • Stap 3: Hier bevestigd u uw inschrijving en vinkt u aan dat u de reglementen heeft gelezen. Na het verzenden ontvangt u van ons een email dat wij de aanmelding hebben ontvangen.

LET OP:

Hiermee is uw inschrijving nog niet definitief!  Het Optoch Kommitee zal de aanmeldingen in behandeling nemen. Gelet wordt o.a. op doublures en uitvoering van het idee. Als alles in orde is dan ontvangt u van ons de bevestiging van definitieve aanmelding. Indien er sprake is van doublures in uw idee of uitvoering dan nemen wij contact met u op voor overleg.

Nummer afhalen

Op vrijdagavond vóór carnaval kan men zijn deelnamebewijs en het nummer afhalen. Dit gebeurt in de bovenzaal van Café Schtad Zitterd op de Markt, van 19:00 tot 21:00 uur. Ook zijn daar de jury, verslaggevers en cameraploeg aanwezig, zodat u uw “act”  groep of wagen  kunt toelichten.

Opstelling voor de optocht

Deelnemers: De optocht vertrekt  om 12.55 uur stipt. Uiterlijk een half uur van tevoren dienen de deelnemers aanwezig te zijn.

Wagens; Vanwege de “Waageshow” dienen alle deelnemende wagens om 11.00 uur s’morgens opgesteld te staan op de aangewezen plek.

 

 

 

Meer info: