Het digitaal aanmeldsysteem voor de Sittardse optochten is nu open voor de inschrijvingen van de Kinderoptocht 2018 en de Grote Optocht 2019.

Ter verduidelijking:
Het aanmelden voor de Grote Optocht (zondag 3 maart a.s.) is verplicht.
Geen aanmelding, geen goedkeurng, helaas geen deelname. De inschrijftermijn sluit Woensdag 27 februari om 17.11 uur.. Het is mogelijk om tot aan deze sluitingstermijn je teksten en ideeën aan te passen.

Het aanmelden voor de Kinderoptocht wordt dringend geadviseerd, omdat we dit jaar op zaterdag al een indeling maken, zodat de Kinderoptocht ook makkelijker en beter ingeregeld kan worden. Tevens is dit makkelijker werken voor de verslaggevers en de jury. De digitale inschrijving sluit zaterdag 23 februari om 12.00 uur. Maar we willen de spontaniteit er niet helemaal uithalen en kan men zich op zondag 24 februari tussen 12.00 uur -13.00 uur nog aanmelden vlak voor vertrek.

Vóór het eerste gebruik dient men zich in te schrijven als contactpersoon, vervolgens kun je een of meerdere deelnemers aanmelden. Dit gaat in drie stappen; 1) gegevens invullen, 2) Idee en omschrijving noteren, 3) Bevestigen en verzenden.

Vervolgens krijg je een reactie per mail zodat je zeker weet dat je aanmelding ontvangen is. Daarna volgt een reactie van de optochtsamensteller of je idee is goedgekeurd of dat er wellicht nadere toelichting nodig is.

Bij vragen kun je Jean Wijnands mailen via: aanmelden@optoch.nl

Voor het overige verandert er niets dit betreft alleen het aanmelden, verplicht voor de grote optocht, niet verplicht voor de kinderoptocht.

Nummer afhalen op vrijdag bij Schtad Zitterd blijft gewoon bestaan.

Tenslotte nog een tip. Wacht niet tot de laatste dagen om je idee door te geven. Je loopt een risico. Want als bekend laten we ieder idee/uitvoering maar één keer toe per categorie.