Traditiegetrouw zal het ”Optoch Kommitee Zitterd” ook dit jaar weer rondleidingen verzorgen voor scholen en verenigingen in de optochthal, gelegen aan ’t Fischerpad 111 in Sittard.

Wij beginnen op de “sjans” met een uitleg, ondersteund met diverse videobeelden en gaan dan vervolgens de hal in om daar de wagens te bewonderen.

De rondleidingen begin dit seizoen op maandag 15 januari 2018 en zijn alleen op werkdagen te boeken. Gereserveerde tijden (dagdelen) voor de scholen:
8.45-9.45 uur, 10.00-11.00 uur, 11.15-12.15 uur en 13.30-14.30 uur.
Verenigingen kunnen na afspraak ook in de avonduren terecht en wilt u als individu gebruik maken van een rondleiding, ook dat is mogelijk, want er zijn enkele rondleidingen voor belangstellenden.

Aan de rondleiding met alle voorbereiding zijn uiteraard kosten verbonden, het Optoch Kommitee vraagt aan de deelnemende groepen een bijdrage om de oplopende kosten enigszins te kunnen dekken. Voor de scholen vragen wij dan ook een bescheiden bijdrage van 1 euro per leerling. Voorverenigingen en andere belangstellenden is dat € 2,- per deelnemer. Scholen die aan de Kinderoptocht of aan Project Kèrkes deelnemen krijgen een gratis rondleiding.

We hopen u ook weer dit jaar in de Optochthal te mogen begroeten.
De belangstelling voor deze excursies is elk jaar groot en een tijdige reservering is dan ook wenselijk om teleurstelling te voorkomen.

Wij nodigen u dan ook uit om, bij interesse, contact op te nemen met de coördinator:
Peet van Erp liefst via de mail: peet@optoch.nl