De Vastelaovend ligt nog maar net achter ons en toch organiseert het Sittardse Optoch Kommitee op vrijdag 2 maart a.s. vanaf 19.33 uur in de optochthal aan het Fischerpad de Film- en Nakaartavond. De entree is gratis en iedereen is welkom.

 

Het is gebleken dat deze “äfsluitingsavond“, zich uitstekend leent om nog eens lekker “na te kaarten” over het afgelopen ‘Vastelaoves’-seizoen en om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Daarnaast worden de films van de Kinderoptocht, de Grote Optocht en historisch Optocht-materiaal doorlopend vertoond. Als klap op de vuurpijl zullen de mooiste foto’s van dit seizoen op diverse LCD-schermen te zien zijn.

Sfeervolle Optochthal
Dit zal gebeuren in de Optochthal, midden tussen de praalwagens die zelf onderdeel zullen uitmaken van de film. De Optochthal zal feeëriek worden aangelicht en er zal “een gezellig pleintje” worden gecreëerd waar voldoende ruimte is voor een gezellig gesprek, zittend aan ronde tafels of staand aan statafels. Op veler verzoek zal de populaire cocktailbar uiteraard niet ontbreken en ook aan de inwendige mens is gedacht. Kortom allemaal vooruitzichten voor een gezellige avond in de Optochthal.