Stichting Optoch Kommitee Zitterd

Drie weken na de ‘Vastelaovend’ organiseert het Optoch Kommitee Zitterd (OKZ) op zaterdag 14 maart a.s. vanaf 19.33 uur in de optochthal aan het Fischerpad haar jaarlijkse, en voor iedereen gratis toegankelijke, Film- en Nakaartavond.

De afsluitavond van het ‘vijfde seizoen’ is een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te kaarten over het afgelopen vastelaoves-seizoen en om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Gedurende de hele avond vertoont het OKZ doorlopend de films van de Kinderoptocht, de Grote Optocht en historische optocht opnames. Als klap op de vuurpijl zijn op diverse LCD schermen de mooiste foto’s van dit seizoen te aanschouwen.

Sfeervolle Optochthal

De avond vindt plaats in de Optochthal, midden tussen de mooie praalwagens, die zelf onderdeel zullen uitmaken van de film. De Optochthal zal feeëriek worden aangelicht en er wordt een gezellig pleintje gecreëerd waar voldoende zit- en staruimte is voor een, onder een hapje en drankje, gezellig gesprek. Kortom, voor eenieder mooie vooruitzichten voor een gezellige avond in de Optochthal aan het Fischerpad 111 in Sittard.

Entree is gratis en iedereen is uitgenodigd