Stichting Optoch Kommitee Zitterd

rGroote Optoch

De optocht die dit jaar op zondag 27 februari 2022 door de Sittardse straten zal trekken, is een ‘nood’-optocht. Toen na de persconferentie van het kabinet op 15 februari bleek dat bijna alles weer mocht, zijn  we gaan proberen om een Optocht door Sittard te laten trekken. zal trekken.

Hoofdmotivatie voor ons was dat er door weersomstandigheden(2020) en Covid-19(2021) twee jaar geen carnavalsoptocht door Sittard had getrokken en ook de voorbereidingen van de deelnemers al twee jaar stillagen.

Meedoen en Inschrijven

Inschrijven voor de Sittardse ‘Groote Optoch’ is verplicht. U moet zich inschrijven via onderstaande knop. Na inschrijving ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging. De normale regel dat ieder idee maar één keer per categorie mag voorkomen vervalt dit jaar, vanwege de korte voorbereidingstijd.

Deelnemers hebben nog de tijd tot uiterlijk donderdag 24 februari 17.11 uur om zich aan te melden, daarna sluit de inschrijvingsmogelijkheid. Deelnemers krijgen na het sluiten van de inschrijftermijn een mail met de laatste informatie.